dunden

19:11:58

menu
Back to overview

Start-up Essential: Masterclass Business Modelling

Healthcare
Masterclass
BHIC

Wil jij bijkomende inzichten en inspiratie over business modellen opdoen? Wil jij als start-up of scale-up je eigen business model onder de loep nemen en je verdiepen in de verschillende onderdelen? Ben jij als ondernemer op zoek naar het perfecte business model? Dan is deze masterclass workshop zeker iets voor jou.

Achter elk goed idee schuilt een nog beter business model.

Achter elk goed idee schuilt een nog beter business model. Zoniet dreigt je idee verloren te gaan omdat het niet levensvatbaar is. 'Viability' is één van de elementen waarom veel projecten falen in de opschalingsfase. Het is enorm belangrijk voor elke ondernemer om genoeg stil te staan bij je eigen business model.

Masterclass

In deze workshop gaan we een stap verder dan de basis. We verdiepen ons in de verschillende onderdelen met specifieke focus op healthcare, we bespreken succesvolle business modellen en bekijken waarom op het eerste zicht een goed business plan het toch niet goed doet. En we nemen jouw business model onder de loep.

Start-up Essential Series

Deze workshop maakt deel uit van onze Start-up Essential Series. Een reeks van fysieke workshops met een brede waaier aan topics specifiek voor start-ups en scale-ups. Deze workshops vinden plaats op onze drie locaties en bieden we gratis aan voor alle innovatoren in healthcare.

Organised by BlueHealth Innovation Center.

Registreer
spaces
events
locals
contact

Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen

@dundenLogin